B2C Marketing

B2C MARKETING

Få bedre besøgende og flere salg

Hos AdTypes hjælper vi dagligt vores kunder med at optimere deres online forretning. Dette gør vi via følgende indsatser:

  • Betalt annoncering på Google
  • Betalt annoncering på Facebook & Instagram
  • Betalt annoncering på LinkedIn
  • Email marketing

Vores USP’er kendetegnes ved gode grundværdier som troværdighed, gennemsigtighed, ordentlighed og proaktivitet. Alt dette krydret med mange års erfaring samt en ekstrem resultatorienteret tilgang til vores arbejde.

Se kundecases

Forventning til os

Tæt og personligt samarbejde

Hos AdTypes lægger vi høj vægt på et tæt samarbejde. Du vil få tilknyttet en fast konsulent, som er vores bedste match til netop din case. Vi har løbende dialog så vi lærer dig og din virksomhed bedre at kende, og så vi har de bedste forudsætninger for at skabe success.

Ærlighed og gennemsigtighed

Uanset om tallene er røde eller grønne, får du den ærlige historie fra os. Og vi er altid opsatte på at præstere bedst muligt, ud fra de forudsætninger vi har at arbejde med. Hvis ikke vi mener at forudsætningerne er optimale, får du det at vide.

Proaktive og resultatorienteret

Hos AdTypes er gode resultater ikke en tilfældighed. Vi reagerer hurtigt på både op- eller nedadgående kurver i form af nye initiativer, og vi splittester og eksperimenterer generelt meget i vores månedlige administration af din digitale markedsføring. Vi ved det virker.

Forventning til dig

Ambitiøst marketingbudget

Vi kan ikke skabe magi for 5.000 kr. om måneden. Jo mere budget du afsætter til at købe trafik for, jo hurtigere og bedre analyser kan vi foretage, hvilket betyder bedre forudsætninger for at skabe success. Vi ser derfor helst at dit månedlige digitale marketingbudget ligger på minimum 25.000 kr.

Hurtig respons og beslutning

Hos AdTypes eksekverer vi hurtigt og effektivt, og vi forventer det samme af dig som kunde. Vi ved vi står på mål for resultater, men også at det er et fælles ansvar at opnå dem.

Optimalt marketing setup

Content til annoncering på SoMe, skal leveres til os på månedlig basis, for at opnå de bedste resultater. Ligeledes ser vi gerne at din tracking af data spiller optimalt fra start, så opgaven er nem at gå til. Hvis ikke der er styr på ovenstående punkter, går vi ikke i gang med din digitale markedsføring, men rådgiver dig gerne til hvordan du kommer i gang.

Udvalgte kundecases