Om os

Et marketingbureau du forstår

Hvorfor skal du vælge AdTypes?

Kompetent
Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, og ved hvilke processer og teknikker der virker bedst. Vi eksekverer med højt fagligt niveau, og deler samtidig ud af vores erfaringer. Vi har samlet undervist mere end 200 virksomheder indenfor digital marketing.

Resultatorienteret
I et hårdt konkurrencepræget marked, tager vi ansvar for vores metoder og processer- og ikke mindst de resultater de afføder. Vi ved, at din succes, er vores succes.

Ukompliceret
Hos AdTypes er vi til at forstå. Trenden i branchen er, at der tales henover hovedet på kunden – her går vi imod strømmen og tager ansvar for en god og produktiv kommunikation. Dette ses bl.a. i vores rapportering.

Se kundecase

Hyppige spørgsmål

Får jeg månedlig rapportering?

Naturligvis, og hver måned. Vi kalder vores rapportering for markedets bedste, da vi rapporterer ud fra følgende punkter: Hvordan forholder vi os til tallene, hvad har vi brugt vores tid på, og hvad er planen for den nye måned.

Har I erfaring med min branche?

Med stor sandsynlighed, men det er faktisk mindre afgørende. Vores tilgang og proces er den samme, uanset branche. Det vigtigste er grundlæggende god forretningsforståelse for din virksomhed, samt kontinuerligt grundigt arbejde med din markedsføring.

Hvad koster det?

Vores timepris er 1.000 kr. og vi vurdere altid den enkelte opgave ud fra hvor mange timer vi forventer at skulle afsætte, uanset om det er månedlige eller enkelte opgaver. For månedlige opgaver ser vi gerne at dit samlede marketingbudget ligger på minimum 30.000 kr.

Fordel ved at bruge jer?

Vi er et lille marketingbureau, og derfor betyder du mere for os som kunde, end du gør hos store bureauer. Du får et personligt og tæt samarbejde med erfarne folk, som er til at stole på.

Hvordan afregnes der?

Vi bagudfakturerer omkring d. 20. hver måned. Din faktura forbliver den samme med mindre andet er aftalt. Ved større projekter kan vi kræve at der afregnes 50% up front inden projektets start.

No cure no pay?

Nix, den model kører vi ikke efter. Vi har mange års erfaring, og ligger en stolthed i vores arbejde. Alt for mange faktorer spiller ind ift. om din hjemmeside sælger eller ej. Ikke kun vores arbejde.

Bindingsperiode?

Ved opstart af nyt samarbejde kører vi med 4 måneders bindingsperiode. Efter de 4 måneder har vi en opsigelsesperiode på løbende måned + 2.